Ja, dat hebben we! Hier vind je enkele van de meest gestelde vragen over ons loyaliteitsprogramma: the Dream Club.

Het is zowel snel, gemakkelijk als gratis om lid te worden van de club! Maak hier een account aan.

Naast onze eeuwige vriendschap krijg je meteen 250 punten als je lid wordt. Naarmate je meer punten verdient, krijg je toegang tot exclusieve voordelen zoals gratis leggings, dromerige kortingen, eerder toegang tot de sale en nog veel meer.

- Maak een account aan en verdien meteen 250 punten.

- Verdien 1 punt voor elke € 1 die je besteedt

- Schrijf een beoordeling met een foto of een video om 200 punten te verzamelen (alleen via de productbeoordelingse-mail)

- Schrijf een beoordeling om 100 punten te verzamelen (alleen via de productbeoordelingse-mail)

- Plaats een van je dromen en verdien 100 punten

- Volg ons op Instagram & TikTok en verdien 100 nieuwe punten

- Registreer je voor sms-berichten en verdien 250 punten

- Dreamy. Dit niveau is gratis en je komt automatisch op dit niveau terecht als je een account aanmaakt.

- Dreamy Extra Creamy. Besteed € 150/jaar om ons tweede niveau met nóg meer voordelen te bereiken.

- Dreamy Super Supremely. Besteed € 350/jaar om op ons hoogste en voordeligste niveau te komen.

- Verrassingen! Alle Dream Club-leden krijgen verrassingen van ons.

- Een gratis legging. Alle Dream Club-leden ontvangen een gratis legging na aankoop van tien stuks.

- Eerder toegang tot onze nieuwe collecties. Alle Dream Club-leden krijgen voorrang bij onze nieuwe collecties.

- Verjaardagscadeau. Onze Dreamy Extra Creamy en Dreamy Super Supremely-leden mogen van ons op hun verjaardag een gratis cadeau kiezen.

- Dream Club's jubileumcadeau. Onze Dreamy Extra Creamy en Dreamy Super Supremely leden mogen van ons op hun Dream Club-jubileum een gratis cadeau kiezen.

- Exclusief als eerste toegang tot onze sale, geldt alleen voor onze Dreamy Super Supremely-leden. Shop de sale vóór alle anderen!

- Exclusieve aanbiedingen. Ontvang unieke en exclusieve aanbiedingen wanneer je ons hoogste niveau hebt bereikt: Dreamy Super Supremely.

- Uitnodigingen voor evenementen. Onze Dreamy Super Supremely-leden ontvangen persoonlijke uitnodigingen voor verschillende gezellige aim'n-evenementen.

Je gebruikt je punten bij de kassa. Wanneer je bent ingelogd op je account, zie je bij het afrekenen een puntenschuifregelaar, waarmee je kunt kiezen hoeveel punten je wil inwisselen voor korting op je bestelling. Het is niet mogelijk om je punten in combinatie met een kortingscode te gebruiken.
De punten die je verdient als je bij ons winkelt, worden pas 30 dagen na het plaatsen van je bestelling toegekend. Het is helemaal aan jou wanneer en hoe je de punten wil gebruiken. De punten zijn 12 maanden geldig vanaf de dag dat je ze hebt ontvangen. Je kunt je punten echter niet in combinatie met een kortingscode gebruiken.

100 punten = €10

200 punten = €€20

3000 punten = €30 en zo verder...

Je ontvangt helaas geen punten voor aankopen die je de afgelopen 12 maanden hebt gedaan. Echter worden aankopen die je de afgelopen 12 maanden hebt gedaan meegerekend als jaarlijkse besteding, waardoor je op een hoger niveau kunt beginnen en meteen meer voordelen krijgt. Super toch?
Je lidmaatschapsniveau is gebaseerd op je jaarlijkse uitgave (afgelopen 12 maanden). Dus als je voor minder dan het minimumniveau hebt gewinkeld, word je eraan herinnerd dat het tijd is om te winkelen als je het niveau wilt behouden. Wat je ook doet, je blijft natuurlijk wel lid van de Dream Club, maar dan met minder voordelen.
Simpel. Registreer je of log in en deel je persoonlijke code met je vrienden. Zij krijgen €10 korting en jij krijgt dertig dagen na hun bestelling 100 punten. We sturen je een e-mail wanneer je nieuwe punten hebt ontvangen op je account.
Kort na het plaatsen van de bestelling ontvang je een e-mail van ons waarin je wordt gevraagd een beoordeling te schrijven over je aankoop. Je wordt beloond met punten als je je beoordeling via die e-mail instuurt.
Als lid verdien je punten wanneer je bij ons winkelt, deze punten worden 30 dagen na goedkeuring van je bestelling toegekend. Als je vervolgens je aankopen retourneert, worden de punten voor de aankopen die je retourneert van je account afgetrokken.
Helaas kun je je punten en kortingscodes niet tegelijkertijd gebruiken. Je kiest zelf de aanbieding die het beste bij je past.
Als je binnen 30 dagen na het moment van registratie van je geboortedatum jarig bent, dan zal er helaas een kleine vertraging optreden. Heb geduld, je langverwachte cadeau is onderweg, maar het kan tot 30 dagen duren. Alsnog gefeliciteerd <3
Het werkt ongeveer als een digitale stempelkaart. We houden je aankopen bij en wanneer je tien leggings hebt gekocht ontvang je van ons een e-mail met een kortingscode waarmee je een gratis legging kunt bestellen. Leggings die je koopt tegen een gereduceerde prijs tellen echter niet mee. Let op: de aanbieding geldt alleen voor de geselecteerde leggings waarnaar in de e-mail wordt verwezen.
Je verdient punten per beoordeling die je plaatst en je verdient extra punten als je ervoor kiest om een foto of video van je kledingstuk toe te voegen. Je verdient geen extra punten als je zowel een foto als video toevoegt aan je beoordelingen. Je punten zijn niet afhankelijk van het aantal foto's/video's dat je toevoegt aan je beoordeling.
Wanneer je een beoordeling achterlaat met een foto/video, zullen deze zichtbaar zijn onder het product op onze website. We kunnen het materiaal ook gebruiken in onze toekomstige advertenties.
Wanneer je een bestelling retourneert verlies je de punten die je verdiende voor die betreffende bestelling.
De waarde van je bestelling moet minimaal € 80 zijn om je punten te kunnen gebruiken.

Je kan je punten in de app gebruiken, maar je kunt alleen kiezen om 1000 punten, 2000 punten, 3000 punten of 4000 punten te gebruiken. Je verdient nog steeds punten op alle aankopen die in de app worden gedaan.

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om alle acties in de app uit te voeren. Je verdient echter nog steeds punten op alle aankopen die in de app worden gedaan. Om punten te ontvangen voor het registreren van je telefoonnummer en om er zeker van te zijn dat je een verjaardagscadeau krijgt, moet je dit vooralsnog registreren via onze website. In de nabije toekomst zullen we je in de app een betere Dream Club-ervaring bieden. Bedankt voor je geduld!
Afhankelijk van het lidmaatschapsniveau waartoe je behoort, krijg je van ons een gratis cadeau op je verjaardag, je Dream Club-jubileum of wanneer je tien leggings hebt gekocht. Helaas bieden we deze niet aan met gratis verzending.
De code werkt alleen voor nieuwe klanten, d.w.z. mensen die nog niet eerder een bestelling bij ons hebben geplaatst. Onthoud ook dat je vrienden minimaal € 90 moeten besteden om de code te kunnen gebruiken en hun korting te krijgen.
Neem contact op met onze klantenservice als je wilt dat we je lidmaatschap beëindigen.
Je punten zijn 12 maanden geldig vanaf het moment dat je ze hebt verdiend. We sturen je 30 dagen voordat je punten verlopen een herinnering.
Ja, bij een retour krijg je punten terug. Je krijgt een percentage terug, afhankelijk van hoeveel van de bestelling wordt geretourneerd. Dit wordt automatisch berekend en daar hoef jij niet verder over na te denken. De punten worden 30 dagen na verwerking van je retour teruggestort. Een tip is om je punten te sparen en ze te gebruiken voor een aankoop die je behoudt - de punten zijn 12 maanden geldig.
In de app en op onze website werkt het gebruik van je punten anders. Op de website kun je kiezen hoeveel punten je per aankoop wilt gebruiken. In de app heb je alleen de mogelijkheid om te kiezen tussen 4 vaste alternatieven: 100 punten= € 10 korting; 200 punten= € 20 korting; 300 punten= € 30 korting; 400 punten= € 40 korting.