Je gebruikt je punten bij het afrekenen. Als je bent ingelogd op je account, zie je in de kassa een schuifbalk met punten, waar je kunt kiezen hoeveel punten je wilt gebruiken als korting op je bestelling. Om je punten te kunnen gebruiken, moet je een winkelmandje van minstens SEK 800 hebben. Punten zijn ook alleen zichtbaar als je gebruik maakt van "normaal afrekenen". Als je Express checkout hebt gekozen, zijn de punten niet zichtbaar. Je moet dan een andere betaalmethode kiezen en niet Express Cash. Het is niet mogelijk om je punten te gebruiken terwijl je een kortingscode gebruikt.

De punten die je verdient als je bij ons koopt, worden pas 30 dagen nadat je je bestelling hebt geplaatst toegekend. Het is helemaal aan jou wanneer en hoe je je punten wilt gebruiken, ze zijn 12 maanden geldig vanaf de dag dat je ze hebt gekregen. Je kunt je punten echter niet gebruiken als je een kortingscode gebruikt.

Helaas ontvang je geen punten voor aankopen die je in de afgelopen 12 maanden hebt gedaan. De aankopen die je in de afgelopen 12 maanden hebt gedaan, tellen echter wel mee als jaarlijkse uitgaven, wat betekent dat je op een hoger niveau kunt beginnen en meteen meer voordelen kunt krijgen.

Je niveau is gebaseerd op wat je jaarlijks uitgeeft (laatste 12 maanden). Dus als je voor minder dan het minimumniveau hebt geruild, krijg je een herinnering dat het tijd is om te winkelen als je je niveau wilt behouden. Hoe je het ook doet, je blijft natuurlijk wel lid van de Dream Club, maar je hebt minder voordelen.

Als je bent ingelogd op je Dream club account, zie je helemaal aan het einde van de pagina een vak waarin je vrienden kunt uitnodigen via hun e-mailadres. Je vriend(in) ontvangt een kortingscode en om deze te kunnen gebruiken, moet je een Dream club account aanmaken (je vriend(in) moet dus nog geen lid zijn) en vervolgens hun korting gebruiken op een aankoop en een korting van SEK 130 ontvangen. Als deze kortingscode wordt geactiveerd, word je als dank beloond met 1300 punten. Win-win!

3 weken nadat je je bestelling hebt ontvangen, ontvang je een e-mail van ons met het verzoek je aankoop te beoordelen. Je wordt beloond met punten als je via die e-mail een beoordeling achterlaat.

Als lid verdien je punten als je bij ons winkelt, deze punten worden 30 dagen na de besteldatum toegekend. Je krijgt dus alleen punten voor wat je daadwerkelijk houdt. Bij het afrekenen zie je hoeveel punten je moet gebruiken. Als je ervoor kiest om deze te gebruiken bij je aankoop, tellen ze als gebruikt. Als je vervolgens je goederen retourneert, worden de punten voor de bestelling die je retourneert niet teruggezet op je account. Je krijgt natuurlijk wel hetzelfde bedrag terug als je voor het artikel in de bestelling hebt betaald.

Helaas kun je je punten en kortingscodes niet op hetzelfde moment gebruiken. Je kunt de aanbieding kiezen die het beste bij je past.

Het is belangrijk dat je het juiste level hebt om deel te nemen aan onze verjaardagsaanbieding. Deze wordt niet geactiveerd voor niveau Dreamy. Zorg ervoor dat je je geboortedatum invult wanneer je een account registreert en dat deze correct is ingevuld. We sturen je op je verjaardag een e-mail met je geschenk. Alvast gefeliciteerd!

Het werkt een beetje als een digitale stempelkaart. We houden je aankopen bij wanneer je tien paar leggings hebt gekocht tegen de normale prijs (d.w.z. SEK 5.999). Als je leggins tegen een gereduceerde prijs hebt gekocht, telt dat als waarde maar niet als hoeveelheid. Daarom telt het totale bedrag van 5.999 SEK in de categorie Leggings. Merk op dat je alleen kunt kiezen uit de leggings in de e-mail die je ontvangt als je de actie hebt voltooid. In je account kun je zien hoeveel percentages je tot nu toe hebt behaald.

De waarde van je bestelling moet minstens SEK 800 zijn om je punten te kunnen gebruiken.

In de app en op onze website werkt het gebruik van je punten op verschillende manieren. Op de website kun je kiezen hoeveel punten je per aankoop wilt gebruiken. In de app kun je alleen kiezen uit 4 vaste puntenopties. Bijvoorbeeld 1000 punten, 100 SEK korting of 2000 punten, 200 SEK korting.