Zweeds sportmerk AIM'N lanceert lichaamscontourende ‘Shape’ collection

Halmstad, Sweden - March 24th, 2024

Het Zweedse sportkledingmerk AIM'N (aimnsportswear.nl) tlanceert vandaag de nieuwe Shape Seamless Collection, inclusief een paar zeer flatterende butt-contouring leggings. Bij de lancering heeft AIM'N samengewerkt met Jennifer Lopez voor een Instagram samenwerking, waarin ze de nieuwe stukken aan haar fans toont in een gloednieuwe video.

De leggings maken deel uit van een volledige collectie activewear kleding, allemaal gemaakt van een soepel naadloos materiaal met onzichtbare scrunch details voor een lichaamscontourend effect, waardoor de meest flatterende pasvorm wordt gecreëerd.

  

Tekla Acs, oprichter en creatief directeur van AIM'N, geeft commentaar: "The Shape Collection is ontworpen om vrouwen wereldwijd te inspireren zich zelfverzekerd te voelen in hun eigen unieke vorm. Scrunch leggings zijn populair in onze community en we zijn zo blij dat we eindelijk scrunch leggings op de AIM'N manier kunnen uitbrengen . Shape Seamless leggings hebben een innovatieve onzichtbare scrunch maar geven toch hetzelfde booty-enhancing effect als gewone scrunch leggings om je figuur te flatteren. We noemen het de Scandi manier van scrunch!"

AIM'N is in 2013 opgericht door Tekla Acs en Helen Van om vrouwen in zichzelf te laten geloven en een actief leven te leiden door middel van kleding waar ze van houden en waar ze zich door geïnspireerd voelen. Vandaag de dag is AIM'N een wereldwijd merk met producten die in meer dan 160 landen worden verkocht.

De Shape Collection is wereldwijd verkrijgbaar via de online winkel van AIM'N. Meer informatie is hier te vinden: https://www.aimnsportswear.nl/collections/24-03-24