Betaling

BETAALMETHODEN

We streven ernaar om onze klanten verschillende landelijke en internationale betaalmethoden aan te bieden, zodat je met een veilig gevoel bij aimn.com kunt bestellen.

Vanaf vandaag bieden we de volgende betaalmethoden aan:

- iDEAL
- Visa
- Mastercard
- Klarna
- American Express
- Maestro
- Shop Pay
- Apple Pay
- Google Pay

ACTIES & KORTINGSCODES

Alle acties met een gereduceerde prijs zijn een beperkte tijd geldig. Meerdere aanbiedingen en codes kunnen normaal gesproken niet worden gecombineerd. Een kortingscode of tegoedbon is slechts één keer per klant/aankoop geldig. Bij duidelijk misbruik van aanbiedingen, zoals coupons en actiecodes, behoudt de webshop zich het recht voor om de betreffende bestelling te annuleren.

Op bestellingen die in aanmerking komen voor een cadeaubon of korting, wordt de waarde van de cadeaubon/korting beschouwd als een algemene korting op het totaalbedrag van de bestelling. Als een deel van of de gehele bestelling wordt teruggestuurd voor een omruiling of terugbetaling, wordt de waarde van de geretourneerde artikelen opnieuw berekend en wordt alleen de aankoopprijs minus het relatieve aandeel van de totale korting gecrediteerd.

Acties en kortingscodes zijn alleen geldig voor nieuwe bestellingen en kunnen niet achteraf worden toegepast.

PRIJZEN & BETALINGEN

De prijzen op de webshop zijn actuele prijzen en kunnen op elk moment worden gewijzigd. aim'n is niet gebonden aan prijsaanduidingen in de webshop, waarvan de koper redelijkerwijs of duidelijk moet begrijpen dat deze onjuist zijn en die bijvoorbeeld zijn ontstaan door technische problemen in het webplatform of door de klant gemanipuleerde tarieven. Prijzen zijn inclusief lokale btw en zijn te betalen in de valuta aangegeven op de webshop. Bij niet-EU-klanten kan de lokale douaneautoriteit extra btw, douanekosten en andere heffingen in rekening brengen bij de invoer, tegen de geldende tarieven.