Shipping & Returns

Leveringsregels

- Ons doel is om je te inspireren en te motiveren tot een actieve levensstijl. Daarom willen we onze klanten altijd een snelle leveroptie bieden, over de hele wereld.
- Je bestelling wordt afgeleverd op het adres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling.
- Controleer altijd of je het juiste adres hebt ingevuld. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via hello@aimn.com als je per ongeluk een verkeerd adres hebt opgegeven.
- Controleer bij ontvangst altijd de inhoud van je pakket. Mocht er iets ontbreken, dan is het jouw verantwoordelijkheid om de klantenservice binnen 24 uur na ontvangst van de levering op de hoogte te stellen.
- Indien je pakket beschadigd is of indien je vermoedt dat iemand de verpakking heeft geopend, dien je dit zorgvuldig te documenteren en contact op te nemen met ons of Posti voor een klacht. Geef ook aan of er inhoud ontbreekt.


DHL Express - 1-4 werkdagen       0,00 €– 49,99 €                12 EUR
DHL Express - 1-4 werkdagen       50,00 € - over                  10 EUR
DHL Parcel -    2-7 werkdagen       0-99,99 €                          10 EUR
DHL Parcel      2-7 werkdagen       100 € - over                      Free

Budbee (download the app for tracking and information about delivery) 
2-7 werkdagen                               0 - 99,99 €                         5 EUR
                                                        100 € - over                       Free

Retouren

Lees ons retourbeleid voordat je een artikel retourneert:

Een geretourneerd artikel moet altijd worden teruggestuurd met het label, teruggevouwen in het kleine zakje en uiteraard in ongebruikte staat zonder make-upvlekken. Als er bij levering vlekken op het kledingstuk worden geconstateerd, neem dan direct contact op met onze klantenservice.

We hebben een retourbeleid van 30 dagen met een volledig recht op retour. Dit wordt berekend vanaf uw besteldatum.

We willen milieubewuster worden en milieuvriendelijkere keuzes maken. Denk goed na over uw aankoop, zowel ervoor als erna. Mocht je echt iets willen retourneren dan respecteren we dit natuurlijk, het zal niet altijd zijn zoals je dacht :)

Retourneren bij ons is super flexibel. Volg de instructies om een volledige en goedgekeurde aangifte te doen:

- Gebruik de link in je orderbevestiging of ga naar 

https://www.aimnsportswear.nl/pages/register-return

- Als je niet direct vastzit aan je bestelling, vul dan je bestelnummer en je e-mailadres in en je bestelling wordt geactiveerd.

- Selecteer het product of de producten die je wilt retourneren / formaat wijzigen.

- Selecteer redencode

Let op, controleer goed of dit overeenkomt met wat je in je tas stopt.

- In de laatste fase ontvangt u een retourbon naar uw e-mailadres. Deze print je uit en plak je op het pakket. Bewaar altijd een ontvangstbewijs van de inzending.

- De retourzending kost slechts 5 EUR en wordt in rekening gebracht vanaf uw originele factuur

- We hebben een verwerkingstijd van maximaal 14 werkdagen voor retourzendingen - wanneer we uw goederen hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging in uw e-mail.

We vergoeden de oorspronkelijke verzendkosten niet als je een artikel retourneert.

Houd er rekening mee dat als je voor Klarna-factuur hebt gekozen, deze wordt aangepast of terugbetaald. Als u met een bankkaart betaalt, kan het enkele bankwerkdagen duren voordat u uw geld terugkrijgt.

Mochten wij een product missen van je retourzending, dan nemen wij eerst contact met je op om de reden hiervan na te gaan. We zijn niet verplicht om een product terug te betalen dat niet is inbegrepen als de klant hier nog niet eerder van heeft gehoord, zie voorwaarden hierboven om de inhoud ervan binnen 24 uur te controleren.

Indien het geretourneerde product/de producten vuil (make-up etc) of beschadigd zijn, crediteren wij de klant 30% van de originele factuur.

Als een pakket niet wordt opgehaald, moet u mogelijk administratiekosten betalen.

We behouden ons het recht voor om maten uit te verkopen tijdens uitverkoopperiodes of grote acties. We kunnen dan niet garanderen dat je je korting behoudt als je een nieuwe bestelling plaatst.

Klacht

Als je een klacht wilt indienen ga je naar

https://www.aimnsportswear.nl/pages/register-return

en vul je je bestelnummer en je e-mailadres in. Kies daarna over welk product je een klacht wil indienen door de knop "Klacht" te activeren. Daar moet je duidelijke foto's toevoegen van de "fout" en vervolgens wachten op antwoord van onze klantenservice. 

Als de klacht wordt goedgekeurd staan wij voor de kosten van de retourzending. Tijdens ons contact maken we afspraken over de oplossing die het meest geschikt is voor de klant. We willen altijd creatieve oplossingen vinden om de klant zo tevreden mogelijk te maken.

Heb je nog vragen?

Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via hello@aimn.com (in Engels) of maak gebruik van onze FAQ's. We beantwoorden je vraag van maandag tot vrijdag, binnen 48 uur.